Textieldruk van de hoogste kwaliteit

Alles over onze werkwijze...Het lijkt zo logisch; textiel dat handmatig wordt bedrukt krijgt meer aandacht en wordt direct aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Het is dan ook niet voor niets dat TextielDruk Nuenen, als één van de weinigen in Nederland, tot op de dag van vandaag nog steeds met de hand drukt. Dit zorgt ervoor dat we altijd topkwaliteit kunnen garanderen door veel aandacht te besteden aan je opdracht. We stemmen ter plekke de inkt af op het soort textiel en denken automatisch mee over de beste techniek. Je kunt ons je eigen textiel aanleveren en ons alleen inschakelen om textiel te bedrukken maar we kunnen ook complete producten aan je leveren, van koffers tot aan caps, sjaals, vaandels, vlaggen en kleding.

De ene dag leveren we wedstrijdshirts voor de lokale voetbalclub en de andere keer stellen we een bedrijfskledingcollectie samen voor horeca, retailers en bedrijven. Een andere keer worden we gevraagd om door de klant aangeleverde kleding te bedrukken, zoals we nu doen voor bijvoorbeeld een Nederlands modelabel en diverse uiteenlopende andere bedrijven of verenigingen. Van kleine oplages tot grotere, van simpele bedrukkingen tot gecompliceerde, bij TextielDruk Nuenen is eigenlijk alles mogelijk.

Download hier de aanleverspecificaties. Je kunt ons altijd bellen als je vragen hebt over de mogelijkheden, levertijden of prijzen. We staan je op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag te woord.